Home / Comune / Comuna Cristești caută consilier juridic

Comuna Cristești caută consilier juridic

Comuna cristești organizează concurs pentru ocuparea funcției publice de execuție de consilier juridic, clasa I, grad profesional asistent, post vacant în cadrul Biroului administrație publică locală, juridic, stare civilă, registru agricol, arhivă, registratură, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa, candidații au nevoie de studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în ramura de științe juridice, domeniul de licență drept și de o vechime în specialitatea studiilor de minimum 1 an.

Dosarele se pot depune până în 10 februarie la sediul instituției. Vor urma proba scrisă în 21 februarie și interviul la o dată anunțată ulterior.

Informații referitoare la organizarea concursului și bibliografia pot fi obținute de luni până vineri, între orele 8.00-12.00, la sediul instituției sau la numărul de telefon 0265 326 112, interior 13, și pe site-ul comunei, www.cristestimures.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Teodor Vultur, al 8-lea mandat de primar în Lunca

După o luptă aprigă în campania electorală, aleșii locali ai comunei Lunca au depus jurământul …