Home / Social / Curs de parenting

Curs de parenting

Distribuie

Asociația My Happy Family organizează în 30 ianuarie, de la ora 18.00, în Piața Victoriei, nr. 24, ap. 28 din Târgu-Mureș, un seminar de parenting.

În cadrul seminarului, se va încerca răspunde la mai multe întrebări importante. Cum trebuie să reacționăm pentru a ne ajuta copilul atunci când este furios? Ce se ascunde în spatele tantrumurilor? Ce trebuie să le spunem atunci când concurența dintre cei doi frațiori devine tot mai acerbă zi de zi? Cum acționăm atunci când copilul nostru este stresat în anumite situații? Cum ne încurajăm copiii?

Cursul va fi susținut de dr. Luminița Cherebețiu, părinte, medic specialist MF, trainer certificat CNFPA, educator certificat în metodologia de parenting Positive Discipline, cu o experiență de 15 ani ca trainer și formator în mari companii farmaceutice multinaționale.

Participarea se face pe bază de donație în lei, către Asociatia My Happy Family pentru proiectul Cutiuța cu Minuni. Pentru mai multe detalii și înscrieri, puteți suna la 0751 185 118.

 

De asemenea, verificati

O echipă de la Școala Gimnazială Albești… la pas

Distribuie Chiar dacă tehnologia ajută foarte mult, din dorința de a renunța la limitele impuse …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.