Home / Sport / Popicarele atacă Final Four-ul Champions League

Popicarele atacă Final Four-ul Champions League

Distribuie

Echipa cu cele mai bune rezultate pe plan intern și internațional, desemnată echipa anului 2018 în județul Mureș a fost cea de popice feminin Electromureș Romgaz Târgu-Mureș. Finalistă a Cupei Mondiale în toamnă, formația mureșeană a făcut încă un pas spre „careul de ași” a Ligii Campionilor după ce a învins cu 7-1 în deplasare și cu 6-2 pe arena proprie echipa slovenă KK Triglav Kranj.

Mureșencele vor întâlni în „sferturi”, în 26 ianuarie și 16 februarie din nou formația austriacă BBSV Viena, pe care au eliminat-o în ediția trecută a Cupei Mondiale, ajungând apoi până în finala competiției.

Jocurile din prima manșă a „sferturilor” vor avea loc în 26 ianuarie, iar returul în 16 februarie, Electromureș Romgaz urmând să joace primul meci pe arena austriecelor. Dacă în urmă cu aproape un an au reușit să învingă destul de detașat în Cupa Mondială, dubla din acest an se anunță una mult mai dificilă. La echipa din Viena au lipsit de la acea dublă două jucătoare foarte importante, care au revenit acum la echipă și rezultatul s-a văzut imediat. Adversarele s-au calificat în această fază a întrecerii în urma locului obținut la ultima ediție a Cupei Mondiale, alături de SKC Victoria 1947 Bamberg (Germania), KK Mlaka Rijeka (Croația) și ZTE-ZAEV TK Zalaegerszegi (Ungaria). Celelalte trei calificate împreună cu mureșencele după ultimul tur preliminar sunt formațiile KK Slovan Rosice (Cehia) și alte două din Germania, SKK 98 Poing și KC Schrezheim.

 

Aceeași componență doar la mureșence

Lotul echipei mureșene care pornește vineri dimineața spre Viena le are aproape aceeași componență. Din acesta fac parte Duka Tilda, Doina Baciu, Méhész Anita, Sáfrány Anita, Gyéresi Anna, Alexandrina Bornert și Maria Ciobanu. Ele sunt însoțite de antrenorii Orosz István și Seres Jozsef, împreună cu Matilda Antal, vicepreședinta clubului mureșean. Singura absentă față de întâlnirea precedentă, din motive medicale, este Alina Hanc.

Învingătoarele dublelor din „sferturi” se vor lupta pentru medalii în turneul Final Four din localitatea Zapresic din Croația, în 30-31 martie. Cele patru locuri din semifinale se vor decide așadar în dublele care se vor disputa la interval de trei săptămâni, iar celelalte trei dueluri sunt SKC Victoria 1947 Bamberg- KC Schrezheim, KK Mlaka Rijeka- SKK 98 Poing și ZTE-ZAEV TK Zalaegerszegi-KK Slovan Rosice, cu turul pe arenele primelor.

În paralel se dispută și competiția masculină, unde au rămas două echipe din Croația, două din Ungaria și câte una din Germania, Slovenia, Slovacia și Serbia, care își vor disputa turneul final


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CSU Târgu Mureș: Rezultate bune la ciclism

Distribuie În ziua a treia a competiției de ciclism Serbia Epic Series, sportivul Patrick Pescaru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.