Home / Comune / Angajări la primăria Ibănești

Angajări la primăria Ibănești

Distribuie

Primăria comunei Ibănești organizează concurs pentru ocuparea funcțiilor vacante de consilier, clasa I, gradul profesional debutant, în cadrul Compartimentului de asistență socială și de inspector, clasa I, gradul profesional debutant, în cadrul Compartimentului relații cu publicul și registru agricol, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa la concurs, candidații au nevoie de studii unviersitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul asistență socială (pentru funcția de consilier) sau domeniul științe juridice sau științe administrative (pentru funcția de inspector).

Dosarele se pot depune la sediul instituției până în 11 februarie la ora 16.00. Vor urma proba scrisă în 21 februarie și interviul la o dată anunțată ulterior.

Relații suplimentare se pot obține la sediul Primăriei comunei Ibănești, pe site-ul www.ibanesti.ro sau la numărul de telefon 0265 538 300 (Dan Codruța-Alexandrina).

 

De asemenea, verificati

Comuna Lunca. Peste 60 % din buget alocat investițiilor

Distribuie Primarul comunei Lunca, Teodor Vultur privește cu încredere anul 2024, unul favorabil investițiilor, dacă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.