Școala alergării cu Robert Hajnal Sport
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 153 Vizualizări

Școala alergării cu Robert Hajnal

Robert Hajnal organizează în 26 ianuarie de la ora 10.00 la Hotel Arena din Târgu-Mureș un curs intitulat „Școala alergării” în cadrul căruia puteți descoperi filozofia de antrenament care l-a transformat dintr-un alergător superficial în vicecampion la UTMB.

Workshopul vă va ajuta să înțelegeți cum să abordați alergarea astfel să vă puteți antrena eficient pentru a vă atinge obiectivul propus și, în același timp, cum să aveți rezultate minimizând riscul accidentărilor.

„La workshop se vor discuta 7 principii de antrenament după care să îți organizezi singur/ă antrenamentele, 5 tipuri de antrenament ca să te antrenezi mai eficient și să eviți accidentările, 4 ingrediente ale succesului care să te ajute să îți organizezi acest hobby mai bine, să-l duci la nivelul următor, 15 sfaturi care te vor ajuta să alergi și peste 15 ani, 3 tipuri de alergători, unde te încadrezi tu și cum poți să îți asiguri un progres constant, cum să NU fii unul dintre cei 80% de alergători care se accidentează pe parcursul unui an și care sunt lucrurile care l-au transformat pe Robert dintr-un alergător superficial în cel mai bun ultramaratonist român și unul dintre cei mai bine pregătiți alergători montani. Fizic și mental”, au declarat organizatorii pe pagina de Facebook.

Biletele în valoare de 249 lei (și 599 lei sau 99 lei pentru alte categorii) sunt limitate și se pot cumpăra de pe site-ul www.trailrunningacademy.com

Pe lângă partea teoretică, va avea loc o sesiune în cerc restrâns (maximum 8 locuri), pe pista de alergare/stadion. Durează 40 minute și constă în încălzire, exerciții de școala alergării, intervale de 400-800 metri, timp în care Robert observă și corectează posturi și oferă sfaturi personalizate pentru fiecare participant.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE