Mastermind gratuit de autocunoaștere Eveniment
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 222 Vizualizări

Mastermind gratuit de autocunoaștere

Trainerul Cristina Sorlea revine la Târgu-Mureș în data de 28 ianuarie, de la ora 18.00, cu un nou workshop de autocunoaștere, de data aceasta bazat pe cartea lui John Maxwell „Cele 15 legi supreme ale dezvoltării personale”.

Scopul unui grup Mastermind este să aducă împreună oameni cu o gândire similară, care sunt dedicați și motivați în a face schimbări efective și permanente în viața lor. Întâlnirile de mastermind durează o oră jumătate, au loc o dată pe săptămână, timp de 4 săptămâni, în care se va discuta despre conceptele și ideile cuprinse în cartea „Cele 15 legi supreme ale dezvoltării personale” de John C. Maxwell și, mai ales, implicațiile lor în viețile tuturor.

Învață să îți identifici atuurile

„Prin intermediul workshop-ului îmi doresc să adaug multă valoare participanților invitându-i la o întâlnire cu propria imagine de sine și calitățile fiecăruia. Pentru că imaginea de sine este cheia  înțelegerii comportamentului uman. Atunci când ne autocunoaștem, ne extindem zona posibilului, vedem oportunități noi, descoperim în noi aptitudini și talente noi, ne transformăm eșecul în succes. La acest eveniment, participanții se vor descoperi prin niște exerciții simple, pe care le pot aplica în viața de zi cu zi pentru a se autocunoaște. Aceste legi te vor ajuta să înveți cum să îți identifici atuurile, să îți stabilești exact scopurile și să îți perfecționezi abilitățile, astfel încât să devii persoana care ai fost menit să fii”, a spus Cristina Sorlea.

Acest workshop se adresează celor care își doresc să fie adevărați lideri al propriei vieți astfel încât să ajungă să își atingă cele mai mărețe visuri, să își descopere punctele forte astfel încât să aibă curajul să facă ceea ce vor cu adevărat în viață, să aibă mai multă încredere în ei, să ajungă să fie un râu și nu un lac de acumulare pentru cei de lângă ei, să fie într-un mediu creat intenționat pentru creșterea și dezvoltarea lor personală, să se îmbogățească cu noi perspective asupra vieții, să își crească nivelul de conștientizare și să treacă de la cuvinte frumoase și informații utile la practică.

Pentru mai multe detalii și locația exactă, o puteți contacta pe Cristina Sorlea la numărul de telefon  0746 912 539.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE