Termocentrala pe gaz de la Iernut, finalizată în proporție de 74% Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1418 Vizualizări

Termocentrala pe gaz de la Iernut, finalizată în proporție de 74%

Compania Romgaz se va orienta prioritar către trei proiecte – identificarea resurselor onshore, centralele Iernut și Mintia, a anunțat Adrian Volintiru, directorul general al companiei, într-un interviu pentru www.financialintelligence.ro.

Retehnologizarea, mentenanța predictivă trebuie să devină priorități absolute ale oricărui manager, potrivit directorului Romgaz.

În acest moment, proiectul numărul unu este continuarea explorării și identificării resurselor onshore. Al doilea este finalizarea termocentralei pe gaz de la Iernut, iar al treilea este termocentrala de la Mintia – unde am început formalitățile de preluare a terenului și studiul de prefezabilitate și conceptual. Acestea sunt trei proiecte clare și certe. Pentru restul proiectelor de investiții, căutăm oportunități, analizăm. Suntem cu toate pânzele sus!”, a declarat Adrian Volintiru, pentru www.financialintelligence.ro

“Centrala Iernut este finalizată în proporție de 74%. La Mintia, am făcut formalitățile pentru preluarea unui teren, am adjudecat licitația pentru studiul de prefezabilitate și conceptual. Anul acesta se va încheia acest studiu, iar spre finalul anului, vom organiza licitația de atribuire. Termenul de finalizare ar fi 31 august 2022”, a completat directorul general al Romgaz.

(Redacţia)

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE