Ervin Molnar (PNL), declaraţie dură de presă: „Încă o jumătate de an furat din viața Târgu-Mureșului!” Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 761 Vizualizări

Ervin Molnar (PNL), declaraţie dură de presă: „Încă o jumătate de an furat din viața Târgu-Mureșului!”

Biroul de presă al PNL Mureş a remis, duminică după-masă, un comunicat de presă asumat de consilierul judeţean Ervin Molnar, liderul PNL Târgu-Mureş, docuemnt pe care îl publicăm integral, în rândurile de mai jos.

„Guvernul majorității parlamentare PSD-ALDE avea obligația constituțională de a depune proiectul de buget în Parlamentul României, până în data de 15 octombrie a anului trecut.

Este îngrijorătoare nu numai tergiversarea adoptării bugetului, dar mai ales incompetența guvernului Dăncilă, care face ca 2019 să fie încă un an pierdut pentru comunitățile locale din toată țara.

Consecințele neadoptării Bugetului național la termenul stabilit de Legea Finanțelor Publice sunt multiple, dar cea mai importantă este aceea că, în cazul municipiului Târgu-Mureș, Consiliul Local nu poate demara procedurile legale în vederea continuării unor proiecte asumate sau începerii altora noi.

Cadrul legal al achizițiilor publice impune termene imperative, care vor determina imposibilitatea începerii lucrărilor de investiții, mai devreme de luna iunie 2019.

Practic, din cauza incompetenței și nepăsării PSD-ALDE, târgumureșenii vor avea doar o jumătate de an pentru proiecte în orașul lor. Și la fel se va întâmpla în toată ţara!

Este absurd că suntem puși în fața constatării evidenței că oameni aleși să guverneze țara fură din timpul de dezvoltare al propriilor cetățeni. Și dacă le spui că „fură” … ei se jură că „nu fură”. Cât timp mai suntem dispuși să-i lăsăm să fure timp prețios din viața generației noastre și a generațiilor copiilor noștri?!

Până ne dăm fiecare un răspuns la această întrebare, proiectele noastre pentru Târgu-Mureș mai așteaptă până la… vară!

Suntem furați, doamnelor și domnilor din PSD-ALDE!

Președintele PNL Târgu-Mureș,

Ervin Molnar,

consilier județean”

(Redacţia)

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE