Home / Reghin / Ateliere de pictură pentru copii, la Reghin

Ateliere de pictură pentru copii, la Reghin

Distribuie

Asociația  InsideArt organizează la Reghin, în perioada 4-8 februarie, un  atelier de pictură pentru copii, care va  avea loc în Casa Bogner, strada Republicii, nr. 32, în imediata apropiere  a Bisericii Evanghelice din Reghin.

„Va fi o săptămână în care copiii își vor da frâu liber imaginaței prin anumite joculețe si exerciții. Atelierul se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 7 și 12 ani. În primele întâlniri ne vom juca de-a pictorii. Copiii vor beneficia si de câteva noțiuni de cromatologie: contraste , griuri neutre, griuri colorate etc. Vom învăța să interpretăm picturi celebre, să discutăm ce anume a vrut să zică artistul și vom discuta și despre culorile folosite de aceștia. La final vor pleca acasă cu o pictură realizată pe panză și cu drag de pictură”, a precizat Camelia Oltean, coordonatorul atelierului.

Înscrieri se pot face la telefon 0758.550.196 sau  pe adresa de mail cami21ean@gmail.com.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Ștefania Botoi și Andrei Costan, ”Miss” și ”Mister” Colegiul ”Petru Maior” 2022

Distribuie Colegiul ”Petru Maior” din Reghin și-a respectat și în acest an tradiția, organizând vineri, …