DGASPC Mureș caută asistenți maternali Slider
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 3673 Vizualizări

DGASPC Mureș caută asistenți maternali

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Mureș are nevoie de asistenți maternali profesioniști în cadrul proiectului „TEAM-UP: Progres în calitatea îngrijirii alternative a copiilor”.

Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European, Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, Axa prioritara 4 Incluziunea socială și combaterea sarăciei derulat în parteneriat cu Autoritatea Națională pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopție.

Miklea Hajnal Katalin

Cine este eligibil?

Pot avea profesia de asistent maternal profesionist persoanele care au nevoie de un loc de muncă la domiciliul personal, doresc să îngrijească 2 copii cu vârsta între 0 și 7 ani, au o familie, experiență de părinte, sunt sănătoase, dețin o locuință proprietate personală corespunzătoare și nu au cazier judiciar.

Pentru mai multe detalii și pentru a afla pașii necesari pentru a deveni asistenți maternali, doritorii pot să solicite informații personal, la sediul instituției din Târgu-Mureș, str. Trebely, nr. 7, corp C, etaj 1, camera 20 la Serviciul Asistență Maternală Profesionistă sau prin telefon la numărul 0265 213 512.

„La sediul nostru oferim gratuit toate serviciile, inclusiv informare privind profesia de asistent maternal profesionist, servicii de evaluare psihologică și socială, analizarea documentelor doveditoare depuse de persoane privind starea de sănătate, situația materială, starea locuinței și asigurăm pregatirea profesională la cursul de pregătire în domeniu. După absolvirea cursului, persoanele pot fi angajate ca asistenți maternali profesioniști ai Direcției cu contract de muncă și vor putea primi copii în plasament”, a transmis printr-un comunicat de presă Miklea Hajnal Katalin, director general DGASPC Mureș.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE