Fosta Şcoală Generală 4, pe lista de achiziţii a Primăriei Târgu-Mureş Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2832 Vizualizări

Fosta Şcoală Generală 4, pe lista de achiziţii a Primăriei Târgu-Mureş

Aleşii locali ai municipiului Târgu-Mureş sunt invitaţi să decidă joi, 31 ianuarie, într-o şedinţă ordinară de lucru, cu privire la oportunitatea achiziţionării în proprietatea publică a municipiului Târgu-Mureş a imobilului situat pe strada Horea nr. 23.

Proiectul de hotărâre este iniţiat de dr. Makkai Grigore, viceprimarul UDMR al municipiului Târgu-Mureş, iar documentul este făcut public pe site-ul Primăriei municipiului Târgu-Mureş, www.tirgumures.ro, secţiunea Administraţia locală/ Consiliul Local/ Proiecte HCL.

Potrivit documentului, prin adresa înregistrată cu nr. 75092/8637/10 decembrie 2018 înaintată de către SC Building Invest SRL Ernei, prin administrator Kore Jozsef, Primăria municipiului Târgu-Mureş este informată privind intenţia de vânzare a imobilului situat pe strada Horea nr. 23 (fosta Şcoală Generală nr. 4 – Gimnaziul „Europa”).

Imobilul este compus din teren intravilan în suprafaţă de 1.690 de metri pătraţi identificat în CF nr. 135453 Târgu-Mureş şi construcţia identificată în CF nr. 135453-C1, compusă din: suprafaţă construită la sol: 644 metri pătraţi, C1 – Şcoală din cărămidă, acoperită cu ţiglă S+P cu două corpuri de clădiere: corp A – la subsol: un hol pivniţă la parter, o sală CT, trei magazii, un hol, un grup sanitar băieţi, un grup sanitar fete; corp B – la subsol: cinci săli, o bibliotecă, o sală de sport, un vestiar, un laborator de chimie, două coridoare, două terase şi un gang.

“Oferta de vânzare a acestui imobil este de 630.000 de euro, astfel am solicitat de la evaluatorul instituţiei întocmirea fişei de evaluare pentru imobilul format din construcţie şi teren, astfel preţul rezultat este de 503.535 de euro, plus TVA. Comisia constituită în baza Hotărârii Consiliului Local nr. 11 din 28 iulie 2016 va purta negocieri pentru a conveni asupra preţului de achiziţionare a imobilului”, a precizat dr. Makkai Grigore.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE