Home / Reghin / Incursiune în universul jucăriilor de lemn

Incursiune în universul jucăriilor de lemn

Distribuie

Printre proiectele prezentate  anul trecut în cadrul sesiunii de toamnă „Abonament pentru Comunitate”  a fost și ”Handmade in Reghin – De la Hobby la Antreprenoriat”, care își va deschide seria de workshopuri marți, 29 ianuarie.

„Cu mult entuziasm  invităm publicul larg la primul workshop organizat în cadrul proiectului nostru ”Handmade in Reghin – De la Hobby la Antreprenoriat”. Tema aleasă pentru workshop este „Jucării și jocuri din lemn ” cu meșterul popular Adrian Burian. Adrian ne va introduce în lumea minunată a lemnului, material natural care poate fi transformat în orice își imaginează sculptorul, meșterul, designerul sau artizanul. Adrian ne învață să respectăm lemnul, să îi dăm formă și folos și în același timp să ne dezvoltăm creativitatea. În cadrul workshopului, participanții vor fi invitați în atelierul meșterului pentru a lucra direct cu echipamentele și ustensilele specifice lucrului cu lemnul. Participanții vor învăța prin practică etapele prin care trece lemnul în stare brută până când ajunge la stadiul final, luând forma unei jucării sau a unui joc logic.După cele 3 ore petrecute cu Adrian, participanții vor pleca acasă cu noi informații și deprinderi practice despre crearea unei jucării sau a unui joc din lemn, posibil cu o nouă pasiune pentru modelarea lemnului, și cu siguranță cu un obiect ieșit direct din mâna fiecăruia. Mai mult decât atât, Adrian va împărtăși din experiența lui antreprenorială, oferind informații despre modalități de promovare și vânzare a produselor sale. Numărul maxim de participanți pentru acest workshop este de 5, însă în funcție de interesul pentru acest workshop vom face tot posibilul să organizăm noi ateliere practice cu Adrian pe aceeași temă, urmând să anunțăm ulterior noile evenimente”, afirmă  Diana Bejan, coordonatorul proiectului ”Handmade in Reghin – De la Hobby la Antreprenoriat” alături de Alexandrina Biriș.

Implementarea proiectului „Handmade in Reghin – De la Hobby la Antreprenoriat” este posibilă datorită finanțării obținute din partea Fondului Comunitar Reghin prin „Abonament pentru Comunitate”, în sesiunea de proiecte organizată în Reghin, în data de 27.11.2018.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Ziua Mondială de Rugăciune, la Biserica Evanghelică C.A. Reghin

Distribuie Biserica Evanghelică din Reghin a fost gazda unei noi seri de suflet organizată cu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.