Se lansează Cenaclul Revistei Vatra Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 232 Vizualizări

Se lansează Cenaclul Revistei Vatra

Revista „Vatra” comunică publicului interesat de literatură din județul Mureș că lansează Cenaclul Revistei Vatra, în colaborare cu Biblioteca Județeană Mureș. Scopul cenaclului este de a stimula creația literară mureșeană, construind un mediu corespunzător lecturilor publice și dialogului critic autentic, în măsură să ofere repere axiologice veritabile, dialog întreținut de criticii literari ai revistei împreună cu scriitorii consacrați și debutanți prezenți.

Prima ediție va fi joi, 31 ianuarie, ora 17.00, la American Corner (str. Primăriei nr. 2, Târgu Mureș), și vor citi din creațiile proprii Kocsis Francisko, Flavia Adam și Valentin Covaciu, se anunță în cadrul unui comunicat remis de Călin Crăciun, redactor al Revistei „Vatra”.

În principiu, următoarele ediții urmează a fi programate în lunile martie, mai, iulie, septembrie și noiembrie. Intrarea este liberă. Organizatorii așteaptă solicitări din partea creatorilor consacrați sau a aspiranților la titlul de scriitor pentru a participa la următoarele ediții cu lecturi. Toți cei interesați sunt bine-veniți!

(A.V.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE