Share

Home / Cultură / Se lansează Cenaclul Revistei Vatra

Se lansează Cenaclul Revistei Vatra

Revista „Vatra” comunică publicului interesat de literatură din județul Mureș că lansează Cenaclul Revistei Vatra, în colaborare cu Biblioteca Județeană Mureș. Scopul cenaclului este de a stimula creația literară mureșeană, construind un mediu corespunzător lecturilor publice și dialogului critic autentic, în măsură să ofere repere axiologice veritabile, dialog întreținut de criticii literari ai revistei împreună cu scriitorii consacrați și debutanți prezenți.

Prima ediție va fi joi, 31 ianuarie, ora 17.00, la American Corner (str. Primăriei nr. 2, Târgu Mureș), și vor citi din creațiile proprii Kocsis Francisko, Flavia Adam și Valentin Covaciu, se anunță în cadrul unui comunicat remis de Călin Crăciun, redactor al Revistei „Vatra”.

În principiu, următoarele ediții urmează a fi programate în lunile martie, mai, iulie, septembrie și noiembrie. Intrarea este liberă. Organizatorii așteaptă solicitări din partea creatorilor consacrați sau a aspiranților la titlul de scriitor pentru a participa la următoarele ediții cu lecturi. Toți cei interesați sunt bine-veniți!

(A.V.)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Comunicat de presă despre situaţia de la „Unirea”: „Fiecare toamnă se lasă cu şantaj de neconceput!”

Biroul de presă al Primăriei municipiului Târgu-Mureş a remis joi, 22 august, un comunicat de …

Share
Share