Servicii de asistenţă juridică achiziţionate de jandarmii Grupării „Regele Ferdinand I” Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 240 Vizualizări

Servicii de asistenţă juridică achiziţionate de jandarmii Grupării „Regele Ferdinand I”

Gruparea de Jandarmi Mobilă „Regele Ferdinand I” Târgu-Mureş organizează procedură de selecţie în vederea încheierii unui contract pentru achiziţia de servicii de asistenţă juridică a cadrelor militare din instituţie pentru fapte săvârşite de aceştia în exercitarea, potrivit legii, a atribuţiilor de serviciu.

Avocaţii eligibili, cei din Baroul Mureş

Potrivit unui anunţ făcut public pe site-ul Baroului Mureş de lt. col. Ionuţ Bitere, comandantul Grupării de Jandarmi Mobilă „Regele Ferdinand I” Târgu-Mureş, pentru asigurarea asistenţei juridice criteriul de selecţie, conform principiilor achiziţiei publice de servicii, este preţul cel mai scăzut.

„Ofertele vor avea în vedere asistenţa juridică pentru cadrele militare, pe toată durata desfăşurării procesului civil sau penal, defalcat, conform caietului de sarcini”, a precizat lt. col. Ionuţ Bitere.

Procedura de selecţie se adresează avocaţilor înscrişi în Baroul Mureş, iar avocaţii interesaţi îşi pot depune ofertele până la data de 14 februarie, ora 14.00, la sediul Grupării de Jandarmi Mobilă „Regele Ferdinand I” Târgu-Mureş din localitatea Sângeorgiu de Mureş, strada Parcul Mariaffi Lajos nr. 7. Anunţarea ofertei câştigătoare se va face în data de 15 februarie, la ora 10.00.

Informaţii suplimentare pot fi obţinute la numerele de telefon 0265-319.856, 0265-319.857 – interior 24525; 24411, 0740-310.241, persoană de contact colonel Crinişor Vişinel Vaida, consilier juridic.

Alex TOTH

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE