Home / Timp liber / Stand-up comedy cu Banciu, Mincu și Maria Popovici, la Târgu Mureș
Banciu, Mincu și Maria Popovici, în spectacol (Sursă foto: expressdebanat.ro)

Stand-up comedy cu Banciu, Mincu și Maria Popovici, la Târgu Mureș

Distribuie

Lume, lume, i-au trebuit Mariei Popovici două turnee naționale de stand-up comedy ca să îl convingă pe Mincu să o ceară în sfârșit în căsătorie. Sute de spectacole, cu mii de spectatori ca martori, în care s-a plâns că rămâne nemăritată și, în sfârșit, cei doi au spus „Da” pentru totdeauna. Noul show, „La bine si la rău” va călători prin țară în cel de-al 3-lea turneu cu Mincu, Maria Popovici și Banciu. Între timp, cei trei au realizat o emisiune on-line de succes, „Râzi ca prostu’”, Mincu a lansat sezonul 2 din „Beton!” pe Comedy Central și Maria face un rol în serialul de comedie „Triplusec” de pe Pro TV. Iar Banciu… și-a luat mașină, se anunță pe pagina de Facebook a evenimentului.

Cei trei comici vă invită să râdeți alături de ei joi, 7 februarie, ora 20.00, la Jazz&Blues Club (Str. Sinaia nr. 3, Târgu Mureș)

Biletele se găsesc la bar Casa Berii Ursus și pot fi rezervate la numărul 0770 878 298 sau pot fi achiziționate online accesând link-ul https://bit.ly/2U88YM4.

(A.V.)

 

De asemenea, verificati

Mii de pietre la ediția de toamnă a expoziției  MINERALIA

Distribuie Mureșenii sunt invitați la o incursiune în minunata lume plină de formă și culoare …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.