FOTO: Grup infracţional specializat în furturi din locuinţe destructurat de poliţişti! Reghin
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 4179 Vizualizări

FOTO: Grup infracţional specializat în furturi din locuinţe destructurat de poliţişti!

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Reghin, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliției Române, au efectuat şase percheziţii domiciliare, în judeţul Mureş. Au fost vizați trei bărbaţi bănuiţi că au sustras, din locuinţe, bani, bijuterii, ceasuri și carduri bancare.

Potrivit Biroului de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, luni, 28 ianuarie, a fost oprit în trafic, pe raza localităţii Reghin, un autoturism în care au fost identificaţi trei bărbaţi, de 50, 43, respectiv 30 de ani, din localităţile Târgu-Mureş şi Corunca. Aceștia sunt bănuiţi că făceau parte dintr-un grup infracţional, specializat în furturi din locuințe cu chei potrivite.

„În urma controlului, polițiștii au descoperit mai multe ustensile și chei false pentru deschiderea yalelor de apartament. La aceeaşi dată, poliţiştii mureşeni, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin, au efectuat șase percheziţii, pe raza localităţilor Târgu-Mureș, Sâncraiul de Mureș şi Corunca, la locuinţele celor trei, precum şi la sediul unei societăţi comerciale, unde exista suspiciunea că aceştia ar fi valorificat bijuterii sustrase din locuinţe”, se menţionează în comunicat.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au documentat activitatea infracţională a bărbaţilor care, în cursul lunilor decembrie 2018, respectiv ianuarie 2019, ar fi comis, prin folosirea de chei potrivite, trei furturi din locuinţe de pe raza municipiului Reghin.

„Persoanele în cauză ar fi sustras din locuinţe  bani, bijuterii, ceasuri, carduri bancare, de pe care ulterior ar fi sustras bani, cauzând un prejudiciu de peste 11.500 de lei. Faţă de cei trei bărbaţi, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, iar ieri, 29 ianuarie, instanţa de judecată a dispus măsura arestului preventiv, pentru 30 de zile”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale în cauză, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos. La acţiune au participat poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş şi jandarmi ai Detaşamentului 4 de Jandarmi Reghin.

(Redacţia)

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE