Home / Administratie / Primăria caută director la Clubul Sportiv Municipal Târgu-Mureș

Primăria caută director la Clubul Sportiv Municipal Târgu-Mureș

Municipiul Târgu-Mureș organizează concurs pentru ocuparea postului de director la Clubul Sportiv Municipal Târgu-Mureș, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa, candidații au nevoie de studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență de minimum 4 ani, o vechime în specialitatea studiilor de de minimum 7 ani, o vechime în activități de management de minimum 5 ani și o experiență în domeniul managementului activităților sportive, dovedită cu acte administrative, certificate sau adeverință.

Dosarele se pot depune până în 12 februarie la sediul primăriei din Piața Victoriei, nr. 3. Vor urma proba scrisă în 19 februarie și interviul în 25 februarie.

Actele necesare pentru dosarul de concurs și bibliografia sunt afișate pe site-ul instituției, www.tirgumures.ro.

Relații suplimentare se pot obține la sediul instituției la camera 85 și la secretarul comisiei de concurs la numărul de telefon 0265 268 330, interior 110.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Rămas bun, Reghina Fărcaș!

Reghina Fărcaș, fostă directoare a Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Mureș, a încetat …