Cât va costa modernizarea drumului de la Oarba de Mureş Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 731 Vizualizări

Cât va costa modernizarea drumului de la Oarba de Mureş

Aleşii judeţeni au aprobat joi, 31 ianuarie, într-o şedinţă ordinară de lucru, documentaţia tehnico – economică şi indicatorii tehnico-economici ai investiţiei ”Modernizare drum Oarba de Mureș”. Investiţia va fi efectuată de Consiliul Judeţean Mureş şi are o valoare estimată de 2,3 milioane de lei, cu TVA inclus.

Drumul judeţean DJ153J Iernut (DN 15) – Sfântu Gheorghe – Oarba de Mureș asigură legătura între drumul național DN 15 (localitatea Iernut) și Monumentul Eroilor de la Oarba de Mureș, iar prin continuare cu drumul comunal DC 126 şi cu localitatea Band şi este în administrarea Consiliului Judeţean Mureş.

Drumul pentru modernizare are sistemul rutier din beton asfaltic puternic degradat, cu faianțări și zone cu cedări de infrastructură, pe tronsonul din pietriș sunt făgașe, iar scurgerea apelor meteorice este deficitară și lipsesc elementele de siguranță a circulației.

“A fost recepţionat studiul de fezabilitate şi cursul normal şi legal este de a promova o hotărâre de Consiliu Judeţean prin care aprobăm indicatorii tehnico-economici. După aprobarea indicatorilor tehnico-economici, urmează să vedem de unde se poate finanţa această investiţie. Dacă există surse europene sau surse guvernamentale, atunci vom pregăti un proiect european sau guvernamental, dacă nu, vom încerca să investim din surse proprii”, a declarat, la finalul şedinţei, Péter Ferenc, preşedintele Consiliului Judeţean Mureş.

Alex TOTH

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 
 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE