Cu un pas mai aproape de occident prin politica pet-friendly de la 112 Coffeehouse Eveniment
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 1216 Vizualizări

Cu un pas mai aproape de occident prin politica pet-friendly de la 112 Coffeehouse

Se apropie a doua ediție Pup-up café, un eveniment dedicat iubitorilor de animale care își doresc să-și petreacă cât mai mult din timpul liber cu patrupedul.

Această nouă ediție de duminică, 3 februarie, începând cu ora 11.00, este organizată de 112 Coffeehouse în localul lor de pe strada George Enescu nr. 2 în colaborare cu PetPortrait.ro.

De ce a devenit cafeneaua atât de faimoasă în ultima vreme? „Important nu este doar să știi de unde să aduci cafeaua, cum să o prăjești, ci și ceea ce faci cu cafeaua dincolo de bar”, spune Istvan Zsigmond, unul dintre cei doi proprietari ai cafenelei. Practic acestea sunt noutățile cu care au venit pe piața mureșeană: cafeaua de specialitate, modul de preparare, cafea de origine de la ferme, cum ar fi Etiopia, Burundi, Columbia, Panama, și, nu în ultimul rând, cafea prăjită în Mureș.

Petrecere de patrupede pentru un scop nobil

„Cine a venit până aici la noi la cafenea, a văzut că într-un fel suntem diferiți ca și concept, ca și arhitectură. Recunosc că încercăm să aducem un val de afară. Asta înseamnă și niște elemente pet-friendly, adică să fii iubitor de animale. Afară lumea merge la plimbare, la restaurant, la cafea cu animalele. Vrem să introducem acest trend și aici în Târgu-Mureș”, a spus Istvan Zsigmond.

„Dacă sunteți la fel de pasionați de cafea ca și de animalele de companie, de ce să nu vă începeți duminica împreună cu alții ca voi? Vă așteptăm, așadar, cu drag la o cafea de specialitate sau un ceai fierbinte, împreună cu animăluțul vostru de suflet. PetPortrait.ro a decis să vă dăruiască niște fotografii cu patrupezii voștri într-o ambiață plăcută și călduroasă. De asemenea, la fel ca și în luna decembrie, de acum încolo veți avea oportunitatea să donați mâncare, jucării și alte cele patrupezilor nevoiași. Vom avea grijă să ajungă în mâini bune, la animalele din adăposturi”, a spus Júlia Molnos de la 112.

Data trecută s-au strâns în jur de 100 kg de mâncare pentru căței, iar donația a fost dusă la adăpostul Last Chance Rescue Romania. În această ediție, mâncarea se va duce la Cats4Life Rescue.

Un medic veterinar vă va răspunde la întrebări

La fiecare eveniment Pup-up café nu este vorba doar de donații și cafele cu patrupedele în brațe. De fiecare dată cafeneaua invită câte un medic veterinar care răspunde tuturor întrebărilor proprietarilor de animale care le trec pragul, rezultând într-o zi pro-activă, plină de sfaturi utile. Data trecută invitatul special a fost veterinarul Novák Balázs, iar de data aceasta va veni dresorul de câini Szőcs György, cu care se va realiza din nou un moment de întrebări și răspunsuri.

„Scopul evenimentului este să creem în fiecare lună un eveniment la cafenea unde se întâlnesc iubitorii de animale, să se adune, să se simtă bine, dar profităm de faptul că ne strângem mulți și sperăm să strângem cât mai multă mâncare pentru animalele de adăposturi”, a spus Zoltan Rab de la PetPortrait.ro.

Veronica este foarte încântată de această inițiativă. „Țăranul”, cum își alintă ea patrupedul, a apreciat experiența cu toate că a stat foarte puțin înăuntru, fiind intimidat de cățeii mai mari. „Este de apreciat că sunt pet friendly, practic asta și vor să transmită cu acțiunea. Îmi place și că se colectează mâncare pentru adăpost, voi mai veni cu siguranță”, a spus posesoarea unui beagle adorabil.

Dacă sunteți iubitori de animale, Pup-up café este o experiență care merită să o împărtășiți cu patrupedul dumneavoastră îndrăgit.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE