Share

Home / Consiliul Judetean Mures / Exerciţiu ISU în incinta “Transilvania Motor Ring”

Exerciţiu ISU în incinta “Transilvania Motor Ring”

Consilierii judeţeni au aprobat joi, 31 ianuarie, într-o şedinţă ordinară de lucru, utilizarea gratuită, în perioada 13-14 februarie şi 18-19 februarie, de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) “Horea” al Județului Mureș, a unor spații din imobilul „Complex Auto pentru Sporturi cu Motor – “Transilvania Motor Ring” situat în localitatea Cerghid, pentru desfășurarea unui exercițiu de pregătire în domeniul situațiilor de urgență.

Potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean Mureş, Péter Ferenc, ISU “Horea” al judeţului Mureş dorește să desfășoare cursuri de instruire a conducătorilor auto din cadrul instituţiei, în complexul pentru sporturi cu motor ”Transilvania Motor Ring”, datorită lipsei unui alt complex care să le pune la dispoziție, în siguranță, atât o sală de curs adecvată, cât și un spațiu stradal adecvat.

“Însușirea abilităților de conducere stradală, în condiții de siguranță, însușirea abilităților de frânare în condiții de siguranță precum și vizualizarea comportamentului autospecialelor de stins incendii și a dinamicii greutăților în viraje se pot realiza doar în spații special amenajate care să confere siguranța atât cursanților, cât și instructorilor. De asemenea, acest tip de cursuri trebuie desfășurate ân locuri care să nu deranjeze sau să pună în pericol siguranța cetățenilor participanți la trafic”, a precizat preşedintele Consiliului Judeţean Mureş.

Alex TOTH

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

S.C. VETA S.R.L. – anunță finalizarea proiectului

Share

Share
Share