Home / Comune / Primăria Valea Largă caută inspector

Primăria Valea Largă caută inspector

Primăria comunei Valea Largă organizează concurs pentru ocuparea funcției publice vacante de inspector, clasa I, grad profesional principal, la Compartimentul Financiar Contabil și Resurse Umane, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa la concurs, candidații au nevoie de studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul financiar-contabil, specializarea contabilitate, 5 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice, cunoștințe utilizare și operare PC la nivel mediu (Word, Excel) și un permis de conducere categoria B.

Dosarele se pot depune până în 19 februarie la sediul instituției. Vor urma proba scrisă în 4 martie și interviul la o dată anunțată ulterior.

Relații suplimentare se pot obține de la secretar U.A.T., Gemina Iuliana Mătieș la numerele de telefon 0265 488 112 sau 0265 488 456 și e-mailul valealarga@cjmures.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO: Viziune europeană: în Ibănești se investește în calitatea vieții

Comuna de pe Valea Gurghiului este într-o etapă de creștere dinamică, în care se investește …