Delegaţie niponă în Mureş. Curse aeriene între Târgu-Mureş şi Tokyo? Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3614 Vizualizări

Delegaţie niponă în Mureş. Curse aeriene între Târgu-Mureş şi Tokyo?

Conducerea Camerei de Comerț și Industrie a Județului Mureș a primit miercuri, 30 ianuarie, vizita lui Fumiya Sakow, președintele Camerei de Comerț și Industrie a României în Japonia, însoțit de Lucia Orosz, în calitate de vice-secretar general.

Potrivit paginii de Facebook a Camerei de Comerţ şi Industrie Mureş, cu această ocazie Fumiya Sakow a prezentat oportunități de colaborare între cele două țări, în domenii de interes comun, în special schimburi economice, subliniind interesul pentru domeniul medical. “De asemenea, s-a exprimat dorința demarării unui plan de colaborare concret, pentru a putea, în viitor, susține o linie directă de transport aerian între Târgu-Mureș și Tokyo, facilitând apropierea cu “Țara soarelui răsare”. În colaborare cu Camera de Comerț și Industrie a Județului Mureș se vor demara acțiuni în vederea identificării potențialilor colaboratori pentru societățile comerciale din județul Mureș cu companii din Japonia”, au precizat reprezentanţii Camerei de Comerţ şi Industrie Mureş.

Potrivit aceleiaşi surse, preşedintele Camerei de Comerț și Industrie a Județului Mureș, Vasile Pop, s-a arătat onorat de vizita efectuată de Fumiya Sakow și de interesul manifestat pentru dezvoltarea colaborării cu România, “atât din punct de vedere economic- prin atragerea și încurajarea investițiilor, cât și la nivel social, prin crearea unor pachete de servicii, în care interesul economic să se îmbine cu oferte turistice, care să facă județul Mureș cunoscut oamenilor de afaceri japonezi.”

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE