Share

Home / Joburi / Primăria Târnăveni caută consilier fără experiență

Primăria Târnăveni caută consilier fără experiență

Muncipiul Târnăveni organizează concurs pentru ocuparea funcției publice vacante de consilier, clasa I, grad profesional debutant din cadrul Compartimentului Informatică, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa, candidații au nevoie de studii unviersitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniile informatică, calculatoare și tehnologia informației, cibernetică, statistică și informatică economică/economie cu specializarea informatică economică sau contabilitate, specializarea contabilitate și informatică de gestiune, vechimea nefiind necesară.

Dosarele se pot depune până în 18 februarie la sediul instituției din Piața Primăriei, nr. 7, Târnăveni. Vor urma proba scrisă în 28 februarie și interviul în 4 martie.

Relații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0265 443 400, interior 39.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

UMFST angajează

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie Târgu Mureș organizează concurs pentru ocuparea unui post …

Share
Share