Home / Sanatate / Unitate de accident vascular cerebral acut, în curând la Spitalul de Urgenţă din Târgu-Mureș

Unitate de accident vascular cerebral acut, în curând la Spitalul de Urgenţă din Târgu-Mureș

În scurt timp, în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu-Mureș va funcționa Unitatea de accident vascular cerebral acut în cadrul secției clinice Neurologie. Managerul unității sanitare, dr. Claudiu Puiac, a anunțat că în maxim  una-două luni această unitate va fi funcțională.

”Anul trecut au avut loc renovări la nivelul secției clinice de Neurologie unde așteptăm aprobarea pentru înființarea Unității de accident vascular cerebral acut”, a anunțat dr. Puiac. Acesta a precizat că este nevoie de întrunirea unei comisii mixte, care să fie formată dintr-un reprezentant al DSP, un reprezentant din partea Colegiului Medicilor și un reprezentant din partea Universității de Medicină și Farmacie pentru a vedea dacă sunt întrunite criteriile pentru înființarea acelei unități. ”Această comisie încă nu s-a întrunit, trebuie să vadă dacă se îndeplinesc criteriile pentru înființarea acestei Unități. Noi îndeplinim criteriile,așteptăm acum pentru că în momentul în care se înființează această unitate automat se modifică și normarea pe paturi a personalului care va lucra în această unitate și cei care vor lucra aici vor beneficia de un spor mai mare. Eu cred că în maxim o lună, două luni vom avea această unitate”, a mai spus managerul SCJU Târgu-Mureș.

Arina TOTH

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Ludușul, o forță în Skandenberg-Armwrestling

În acest an, la 20 februarie 2021 s-a înființat Federația Română de Skandenberg Armwestling, act …