Baschetbaliștii reiau seria sutelor Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 113 Vizualizări

Baschetbaliștii reiau seria sutelor

După înfrâgerea aproape echivalentă cu eliminarea din Cupa României la baschet masculin cu BCM U Piteși, CSM Târgu-Mureș s-a descătușat din nou în etapa a III-a din cadrul grupei Albastre, a treia valorică, a Ligii Naționale. Mureșenii au învins în această etapă în deplasare, 107-65 (34-9, 29-13, 26-15, 18-28) la ACS Târgu Jiu. CSM a realizat din nou „suta”, lucru reușit deja de la jumătatea ultimului sfert, iar de la 100-51 cât era scorul în acel moment au cedat inițiativa pierzând chiar ultimul act la o diferență de 10 puncte. Echipa antrenorului George Trif a înscris primul coș, unul de 3 puncte reușit de Bölöni și a condus în permanență până la final. Desprinderea a venit încă din start, gojenii reușind în opt minute și jumătate de joc doar două coșuri. În aceeași perioadă a sfertului secund era deja 61-22 și pentru ei jocul devenea mai degrabă un antrenament cu public.

Ritmul slăbit doar la final

Cu 63-22 la pauza mare, pentru CSM doar realizarea sutei de puncte mai putea deveni obiectivul de atins. În acest sens, ei nu au lăsat piciorul de pe accelerație și la ultima pauză tabela arăta deja 89-37. Mai erau necesare așadar doar 11 puncte. Cu patru localnici alături de Kalve, mureșenii au abordat cu seriozitate și ultimul act, reușind deja 5 puncte în prima jumătate de minut.Ultima jumătate a sfertului patru a aparținut gazdelor, care au eușit să înscrie în ultimele patru minute nu mai puțin de 14 puncte, mai multe decât reușiseră în cele două sferturi ale primei reprize. Un scor categoric, deși un la un capitol deseori forte, cel al aruncărilor de la distanță, procentajul gazdelor a fost superior, cu 7 din 26, față de 9 reușite din 39 ale mureșenilor.

Marcatorii acestora au fost: Ernests Kalve 30 (2×3), Sánta Szabolcs și Bölöni Tamás (2) câte 13, Goran Martinic 11 (1), Vladislav Șolopa 10, Alin Borșa 9, Engi Resenfeld Dávid 8 (2), Steff Norbert 7 (1), Kilyén Örs 6 (1). Au mai jucat Daniel Ștețca și Szilveszter Botond.

De la gorjeni s-a remarcat Adrian Roșu, cu 23 de puncte, dintre care 5 aruncări de la distanță

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE