Eșec neașteptat și victorie spectaculoasă Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 347 Vizualizări

Eșec neașteptat și victorie spectaculoasă

Echipa masculină de polo CSM Târgu-Mureș și-a împărțit victoriile cu arădenii de la Amefa în partidele din cadrul primei etape din returul Superligii Masculine de polo pentru seniori. După ce i-au învins în ambele jocuri din tur de la Arad, mureșenii au tratat cu superficialitate primul meci disputat în bazinul Olimpic din cadrul Complexului de Agrement și Sport Mureșul și oaspeții s-au impus cu 8-5.

 

Start și final debordant

 

În cea de a doua partidă mureșenii au început meciul mult mai motivați, deciși să obțină victoria. Partida a fost mult mai spectaculoasă și s-a încheiat 11-7, pe sferturi 4-2, 1-1, 2-2, 4-2 în favoarea echipei antrenorilor Edward Andrei și Gabriel Cismaru. Mureșenii au luat un start lansat și au încheiat triumfal, dar pe parcurs au avut și emoții serioase. Scorul a fost deschis după doar o jumătate de minut și la jumătatea primei reprize era deja 3-0. Au urmat atacuri eșuate, cu timpul acordat pentru atac expirat, gazdele reușind totuși să ducă scorul la 4-0 cu peste două minute rămase de joc. Finalul reprizei a aparținut oaspeților, care au punctat de două ori până la pauză. Repriza secundă a fost una presărată cu greșeli, cu numeroase atacuri ratate, cu două echipe care își găseau cu greu drumul spre poartă CSM a reușit să facă 5-2 spre final, dar după un minut arădenii au înscris și ei. Repriza a treia a fost aproape la fel de săracă în realizări, dar cu emoții pentru mureșeni. Amefa s-a apropiat la un singur gol în două rânduri, la 5-4 și 6-5 și au avut chiar cîteva situații în care puteau egala. Au fost irosite de ambele părți situații bune, cu șuturi în bare, sau parade ale celor doi portari. CSM a avut și un gol neacordat, cnd mingea căzută din bare se pare că a căzut dincolo de linia porții, dar a reușit să refacă în penultimul minut diferența de două goluri. Mureșenii au început ultima repriză la fel ca și prima, cu două goluri în primele două minute. Înaintea intrării în a doua jumătate a reprizei scorul a ajuns 10-5 și victoria era ca și asigurată. Arădenii au reușit însă din nou să înscrie de două ori, dar după al doilea au mai rămas 16 secunde de joc. Acestea au fost suficiente însă pentru ca mureșeanul Cristian Robert să înscrie cel mai spectaculos gol, faza meciului, fără îndoială. Acesta a trimis din întorcare, cu spatele, sub bară, stabilind scorul final.

Marcatorii mureșenilor în acest joc au fost: Antonio Alexandrescu 3, Raul Bindea 2, Octavian Itul 2, Raymond Jiganea 2, Andrei Baciu 1, Robert Cristian 1.
CSM va susține dubla din următoarea etapă tot acasă, dar cu un adversar din elita polului românesc, Corona Sportul Studențesc Brașov. Cele două jocuri vor avea loc miercuri și joi, 6 și 7 februarie, de la orele 19.00 și 11.00.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE