Tragedie în masivul Călimani! Intervenţie Salvamont de risc maxim! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1923 Vizualizări

Tragedie în masivul Călimani! Intervenţie Salvamont de risc maxim!

Reprezentanţii Serviciului Salvamont Salvaspeo Mureş au făcut un anunţ, duminică seara, pe pagina de Facebook a instituţiei, referitor la o intervenţie de risc maxim în masivul Călimani.

Redăm, ân rândurile de mai jos, comunicatul remis de Serviciul Salvamont Salvaspeo Mureş:

“Cu putin timp in urma a fost anuntat un tragic eveniment produs in masivul Calimani unde, o avalansa, a surprins mai multe persoane care faceau o drumetie cu snowmobilele. Din primele informatii o persoana este accidentata si o alta disparuta.

Salvamontistii din Suceava, Mures si Harghita analizeaza informatiile primite, vor identifica din ce judet se poate face cel mai sigur acces catre zona evenimentului si vor face o analiza a factorilor de risc din zona.

Salvamontistii vor interveni din aceasta seara si deja Salvamont Suceava se indreapta catre zona presupusa a evenimentului cu o echipa de sase salvamontisti. Temperaturile ridicate care se manifesta si peste noapte, stratul mare de zapada, zona aflata sub cod ridicat de producere a avalanselor, impun o atentie marita din partea salvamontistilor, dar, din pacate, o evaluare corecta a riscurilor e imposibil de realizat datorita intunericului. Interventia salvamontistilor este de risc maxim! 

UPDATE 1:
Si salvamontistii din Mures au intrat in masiv cu o echipa de sase salvamontisti si un snowmobil! 
La Toplita este pregatita sa intervina o echipa de salvamontisti harghiteni care asteapta informatii de la echipele Salvamont din Mures si Suceava.”

(Redacţia)

 

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE