Tripla liderului în derbyul mureșean Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 202 Vizualizări

Tripla liderului în derbyul mureșean

În etapa a XI-a a Ligii 2 la futsal, a doua din retur, CSM Târgu-Mureș a câștigat derby-ul județului Mureș, la Sighișoara, 7-3 (5-1) în fața formației Pro-Tineret. Era dealtfel duelul dintre ocupantele ultimului și primului loc în clasamentul ligii secunde. În al treilea duel din această ediție disputat între cele două mureșene, după cele două din toamnă de la Târgu-Mureș, unul în campionat și altul în Cupa României, liderul nu a avut nevoie decât de câteva minute pentru a se desprinde pe tabelă. Au înscris de patru ori în doar 10 minute de joc și au intrat la pauză cu 5-1. Repriza a doua a fost una mai mult de luptă, fără realizări deosebite, repriză încheiată la egalitate. Cu acest succses târgumureșenii și-au mărit avantajul față de a doua clasată Fortius Buzău la 6 puncte, dar mai degrabă pentru faptul că buzioenii nu au evoluat în această etapă, Pro Academy Fălticeni fiind retrasă. În cazul în care niciuna dintre cele două nu va face pași greșiți până la final, este foarte posibil ca primul loc să fie decis în chiar ultima etapă, la începutul lunii mai, când cele două se vor întâlni în joc direct, pe terenul buzoienilor.

Următorul joc de campionat pentru echipa antrenorului Lucian Nicușan va avea loc pe teren propriu, sâmbătă, 16 februarie, cu ocupanta locului 3, KSE Târgu Secuiesc, singura care a reușit în această ediție să învingă echipa mureșeană, 7-5 în turul de la Târgu Secuiesc. Până a tuncă însă CSM va avea de înfruntat o echipă din primul eșalon. Duminică, 10 februarie, de la ora 17.00, CSM Târgu-Mureș va întâlni tot pe teren propriu, formația de pe locul 7 din Liga I, Futsal Poli Iași, partidă din optimile de finală ale Cupei României.

În jocul de la Sighișoara golurile echipei târgumureșene au fost înscrise de Robert Crișan (minutele 4 și 6), Andrei Boroș (10 și 11), Vlad Țipău (19), Iszlai Richard (27) și Szöcs Lászlo (34).

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE