Share

Home / Comunicate / ANUNȚ DE PRESĂ

ANUNȚ DE PRESĂ

Anunț începere proiect:

PLATFORMA „FACTOR PLUS” CA MEDIU INOVATOR DE BUSINESS DIGITAL PENTRU IMM-URI

Proiectul  Platforma „Factor Plus” ca mediu inovator de business digital pentru IMM-uri cod MySMIS 113443, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020  este implementat de către SC Dox Company SRL și are o valoare totală de 3.715.577,70 lei, din care 2.193.316,27 lei reprezintă finanțare nerambursabilă. Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat la nivel național de către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de către ADR Centru, organism intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect în Regiunea Centru. Proiectul este prevăzut a se derula în perioada 16.04.2018 – 31.03.2020. Obiectivul general al proiectului este diversificarea activității în vederea creșterii competitivității, și a productivității, să își dezvolte capacități avansate de prestare a serviciilor. Obiectivele specifice ale proiectului sunt:

  1. O1. Crearea unei noi unități de prestare servicii prin realizarea unei platforme online Factor Plus ce va oferi un sistem de servicii inovatoare pentru desfășurarea de operațiuni și servicii destinate sectorului IMM contribuind la susținerea dezvoltării și a progresului acestui tip de companii. De asemenea în realizarea proiectului se va opta pentru reducerea amprentei de CO2 și creșterea eficienței energetice.
  2. O2. Crearea a cel puțin 4 locuri de muncă pentru deservirea investiției: 2 ingineri IT/programatori și 2 operatori cu cunoștințe economice/contabile, din care 2 persoane aparținând categoriilor defavorizate.
  3. O3. Certificarea sistemului de management și al serviciilor oferite împreună cu realizarea de activități de internaționalizare – participarea la nivel internațional la târguri de specialitate ca expozant.

 

Date de contact beneficiar:

SC Dox Company SRL,

mun. Târgu Mureș, Str. Tudor Vladimirescu nr. 45 , Jud. Mureș

Tel. 0722.350.110, e-mail: dox@dox.ro

 

Comunicatul complet il gasiti aici

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

ANUNŢ cu privire la prelungirea sesiunii de depunere a proiectelor

Share

Share
Share