Dublă cu medaliata cu bronz la polo Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 95 Vizualizări

Dublă cu medaliata cu bronz la polo

În etapa a XI-a din cadrul Superligii la polo sniori CSM Târgu-Mureș va juca a doua oară consecutiv pe teren propriu, dar sarcina mureșenilor poate fi catalogată ca una imposibilă. După ce a reușit în prima etapă din retur o singură victorie cu ultima clasată Amefa Arad, pe care o învinsese în ambele întâlniri de la Arad, de această dată adversara este medaliata cu bronz a ultimei ediții, Corona Sportul Studențesc Brașov.

Formația antrenată de Edward Andrei și Gabriel Cismaru este debutantă în primul eșalon și debutul s-a dovedit unul reușit, dar campionatul de polo este unul foarte disproporționat, cu un trio fruntaș care trece cu ușurință de celelalte advresare și un al trio codaș, care cedează la fel de ușor cu celelalte. Între acestea se mai află bucureștenele Dinamo și Rapid, care nu fac față fruntașelor, dar le înving cu ușurință pe celelalte, urmate de echipa mureșeană. Aceasta nu reușește însă apropierea de cele două urmăritoare ale fruntașelor și trebuie să se întrebuințeze serios pentru a le învinge pe ultimele trei clasate, Politehnica Cluj, Crișul Oradea și Amefa Arad.

Brașovenii, victorie la vicecampioană

Cele două partide ale etapei au loc miercuri și joi, 6 și 7 februarie, de la orele 19.00, respectiv 11.00, în bazinul din cadrul complexului Weekend. Echipa mureșeană se află pe un aparent confortabil loc 6, cu 21 puncte, 7 victorii și 11 înfrângeri, la 11 puncte de următoarea clasată și cu doar 3 în urma Rapidului, dar aceasta are disputate mai puțin cu două jocuri. În dubla disputată în tur la Brașov gazdele au învins cu 20-7 în primul meci și cu 10-4 în al doilea și sunt clar favoriți în cele două confruntări de la Târgu-Mureș. Brașovenii se află și în acest moment pe treapta a treia a podiumului, la egalitate de puncte cu CSM Digi, pe care au și reușit s-o învingă într-una din cele două partide disputate chiar în bazinul bihorenilor.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE