FOTO: Bărbaţi din Ogra, Sânpaul şi Reghin reţinuţi pentru furt calificat! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3330 Vizualizări

FOTO: Bărbaţi din Ogra, Sânpaul şi Reghin reţinuţi pentru furt calificat!

Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 4 Ungheni au efectuat zece percheziţii domiciliare, pe raza localităţilor Ogra şi Sînpaul. Au fost vizate mai multe persoane, bănuite de săvârşirea de infracţiuni de furt calificat.

La data de 31 ianuarie, respectiv 1 februarie, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 4 Ungheni, sub coordonarea Pachetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Mureş, au efectuat 10 percheziţii domiciliare în localităţile Ogra şi Sânpaul, la persoane bănuite de comiterea de infracţiuni de furt calificat.

Potrivit Biroului de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, din cercetările efectuat a reieşit faptul că în perioada 28 decembrie 2018 – 4 ianuarie 2019, persoanele în cauză ar fi pătruns, pe timp de noapte, prin folosirea de chei potrivite, într-un imobil din localitatea Ogra, de unde ar fi sustras o mașină de spălat rufe automată, două șeminee pentru încălzit și o pompă submersibilă, cauzând un prejudiciu de aproximativ 2.000 de lei.

„Totodată, poliţiştii au constatat că, în noaptea de 28 spre 29 ianuarie 2019, mai multe persoane ar fi sustras din casa scărilor și de pe terasa unui imobil din localitatea Cristeşti patru biciclete, cauzând un prejudiciu de aproximativ 1.500 de lei. În urma efectuării percheziţiilor domiciliare, poliţiştii au identificat bunurile provenite din comiterea furturilor, prejudiciul cauzat fiind astfel recuperat în totalitate”, se menţionează în comunicat.

De asemenea, au fost identificate şi alte bunuri susceptibile a proveni din săvârşirea de infracţiuni, precum şi cantitatea de 24 de metri steri material lemnos, în valoare de 3.300 de lei, a cărei provenienţă nu a putut fi dovedită şi care a fost predată Cantonului Silvic Luduș.

La data de 31 ianuarie, faţă de trei bărbaţi, de 51, 30, respectiv 28 de ani, din Ogra, bănuiţi de comiterea furtului din aceeaşi localitate, poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore.

La data de 1 februarie, faţă de trei bărbaţi, de 37, 33, respectiv 18 ani, din localităţile Sânpaul şi Reghin, bănuiţi de comiterea furtului din localitatea Cristeşti, poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, iar la data de 2 februarie, instanţa de judecată a dispus măsura arestului preventiv faţă de doi dintre aceştia.

„În ambele cauze, cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Mureş, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat. La acţiuni au participat jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile ,, Regele Ferdinand I ” Târgu-Mureş”, se mai menţionează în comunicat.

(Redacţia)

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE