Home / Slider / Bărbat reţinut pentru înşelăciune: înlocuia telefoane mobile cu plastilină!

Bărbat reţinut pentru înşelăciune: înlocuia telefoane mobile cu plastilină!

Distribuie

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş au identificat trei bărbaţi bănuiţi de comiterea infracţiunii de înşelăciune în formă continuată. Prejudiciul cauzat este de aproximativ 140.000 de lei.

În fapt, din cercetările efectuate de poliţişti, a reieşit că, în perioada ianuarie – februarie, un bărbat în vârstă de 29 de ani din Târgu-Mureş ar fi plasat on-line comenzi de telefoane mobile către societăţi ce comercializează bunuri electronice şi electrocasnice, prin furnizarea de date de contact ale unor persoane fictive.

„Ulterior, după ce ar fi intrat în posesia coletelor persoana în cauză, şi-ar fi însuşit bunurile comandate, pe care le-ar fi înlocuit, introducând în respectivele colete, bucăţi de plastilină. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că faptele ar fi fost săvârşite în complicitate alţi cu doi bărbaţi, ambii în vârstă de 21 de ani, din judeţul Mureş, angajaţi ai unei firme de curierat din Târgu-Mureş, prin intermediul cărora ar fi fost livrate coletele. Din cercetări a reieşit că, ulterior înlocuirii telefoanelor mobile cu plastilină, de către bărbatul de 29 de ani, cei doi curieri ar fi returnat coletele sub pretextul că nu ar fi fost ridicate de către destinatarii acestora”, se precizează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

Potrivit aceleiaşi surse, la data de 5 februarie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Mureş, sub coordonarea Pachetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Mureş, au desfăşurat o percheziţie domiciliară, în municipiul Târgu-Mureş, la locuinţa bărbatului de 29 de ani.

„Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore. Prejudiciul cauzat este de aproximativ 140.000 lei. Cercetările sunt continuate faţă de cei trei bărbaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune în formă continuată, sub coordonarea Pachetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Mureş”, se menţionează în comunicat.

(Redacţia)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

PROPUNERE. Consiliu Comunitar Consultativ în Ungheni

Distribuie Primarul orașului Ungheni, Victor Prodan, a inițiat, în data de 26 martie, un proiect …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.