Share

Home / Sport / Premiile speciale la Cupa Transilvania

Premiile speciale la Cupa Transilvania

Conform tradiției, și la ediția a VIII-a a Cupei Transilvania la baschet juvenil se acordă premiile speciale la cele două categorii, premii constând în echipamente sportive acordate de sponsorii competiției. Marți s-au încheiat întrecerile categoriei minibaschet, unde atât la fete, cât și la băieți au triumfat echipele clubului Dan Dacian București (în foto), urmate pe podium de Sportul Studențesc București și Gladius Târgu-Mure la fete, Lynx Red Ploiești și Alpha Basketball Sibiu la băieți. În cadrul festivității de premiere, la care au participat toate echipele înscrise în competiție, s-au acordat și premiile speciale, mai exact coșgeterii și cel mai bun jucător al finalei. La băieți coșgeterul competiției a fost Dan Dușescu, de la Lynx Ploiești, iar MVP-ul finalei a fost desemnat Dinu Codruț de la Dan Dacian București. Cea mai bună marcatoare în competiția fetelor a fost Ana Maria Mărunțelu, de la Sportul Studențesc, iar premiul pentru MVP-ul finalei i-a fost acordat jucătoarei Raisa Simion, de la Dan Dacian București, în timp ce colega sa de echipă Marta Cârmaciu a fost desemnată ce mai tehnică jucătoare a turneului.

Între timp au început jocrile la categoria Babybaschet, cu participarea a 16 echipe de băieți. Întrecerile se dispută în sălile gimnaziilor Serafim Duicu și Tudor Vladimirescu, finalele pentru stabilirea clasamentului final urmând să aibă loc sâmbătă, 9 februaria, începând cu ora 8.00. Cele pentru locurile 11-16 se dispută la Gimnaziul Serafim Duicu, pentru locurile 9-10 la Tidor Vladimirescu, iar cele pentru locurile 1-8 în Sala Sporturilor.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Debut ratat pentru handbalistele junioare

Reprezentativa de handbal junioare sub 17 ani a României a debutat cu un eșec în …

Share
Share