AXiS lansează albumul de debut, „First Punch”, la Târgu Mureș Timp liber
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 83 Vizualizări

AXiS lansează albumul de debut, „First Punch”, la Târgu Mureș

Brută, puternică și îndrăzneață – astfel este caracterizată aura ce învăluie trio-ul româno-sârb cu rădăcini fizice în micul oraș sârb de pe malul Dunării, Kladovo, și rădăcini spirituale în pământurile americane ce au dat naștere blues-ului.

Deși influențele sunt evidente, AXiS îmbracă blues-ul într-o cu totul altă manta – un fel de lup în blană de oaie – fapt ce definește unicitatea grupului în scena muzicală actuală din Romania.

În toamna anului 2016, grupul imprimă primul material discografic, într-un studio boem situat în suburbiile Belgradului. Tras integral live, cu niște retușuri minimale, materialul discografic de debut urmarește captarea, în totalitate, a sound-ului primal, torid și direct, ce ia naștere când cei trei membri își unesc imaginațiile.

Anul 2017 a marcat prezența la cele mai multe festivaluri, trupa cântând la majoritatea adunărilor de blues din țară, precum: Focșani Blues Festival, Open Air Blues Festival Brezoi, WolfBlues Gărâna, Blues Con-Fusion Suceava și Jimbo Blues Jimbolia.

În primăvara anului 2018, AXiS a fost ambasadorul României la European Blues Challange, în Hell, Norvegia, participând, astfel, și la unul dintre cele mai mari festivale de blues de la ei, Blues in Hell. Totodată, venirea primăverii marchează și lansarea discului de debut, „First Punch”.

Formația va concerta joi, 7 februarie, ora 21.00, la Jazz&Blues Club (Str. Sinaia nr. 3, Târgu Mureș). Prețul unui bilet este de 20 lei.

(A.V.)

Social media:

https://www.facebook.com/axisbandtm/
https://www.instagram.com/weareaxis

AXiS

Video:

https://youtu.be/jPYGOoOGvvA – Single
https://youtu.be/PHdjG3FRxd4 – Radio Guerrilla
https://youtu.be/a-IhuqmFHb8 – Blues In Hell

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE