Baschetbalistele cedează jocul și prima poziție Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 69 Vizualizări

Baschetbalistele cedează jocul și prima poziție

În prima etapă din returul celei de-a doua faze a Grupei Galbene din cadrul Ligii Naționale de Baschet Feminin CSM Târgu-Mureș a suferit o surprinzătoare înfrângere în deplasarea de la KSE Târgu Secuiesc. După ce a câștigat ambele partide din prima fază cu formația covăsneană, mureșencele au cedat de această dată cu 75-61 (20-13, 29-17, 15-17, 11-14), întrerupându-și seria de cinci victorii. Este adevărat, fără drept de promovare în primul eșalon după doar un sezon, echipei antrenorului Ionel Brustur i-a lipsit „motivația”. Au început jocul modest, cedând primele două sferturi la diferențe care cu greu puteau fi remontate în partea a doua a partidei. După cum a început partida nu se întrezărea un astfel de final. Mureșencele au dominat primul sfert și la intrarea în ultimele două minute se aflau la conducere. De la 13-11 au intrat la prima pauză cu 13-20 și gazdele s-au desprins la jumătatea celui de-al doilea act la peste 20 de puncte.

Repriză câștigată fără folos

Cu un handicap de 19 puncte la pauza mare, mureșencele n-au mai reușit revenirea, deși au câștigat cele două sferturi ale reprizei secunde. Au reușit să se apropie în sfertul trei până la 15 puncte și la 14 spre finalul ultimului sfert, dar aceasta a fost și diferența la final. În clasamentul provizoriu CSM Târgu-Mureș ocupă în continuare prima poziție în grupă, dar CSU CSM Oradea are cu două partide mai puțin disputate și cu o singură înfrângere mai puțin. Confruntarea directă între cele două va avea loc peste o lună la Târgu-Mureș, câșnd s-ar putea decide câștigătoarea grupei. Mureșencele vor susține următorul meci pe teren propriu, duminica viitoare, în 17 februarie, cu Rapid București, un joc important pentru configurația finală a clasamentului, bucureștencele având cu doar o înfrângere mai mult.

Marcatoarele pentru CSM în acest joc au fost: Angel Robinson 24 (1×3), Bianca Voica 12, Antonia Radu 10 (1), Meszaros Kata 9, Alina Pop 6 (2). Au mai jucat Alexandra Bobar, Andreea Feiseș și Iohana Borșan.

S-a remarcat în mod deosebit în acest joc singura jucătoare cu toate minutele pe parchet, Kayla Mobley de la gazde, care a înscris 41 puncte (1×3).

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE