Home / Social / Lasă-te cuprins de culori prin atelierele de pe Valea Sălardului

Lasă-te cuprins de culori prin atelierele de pe Valea Sălardului

InsideArt organizează în data de 23 februarie, în liniștea conferită de frumusețea Văii Mureșului, ateliere de pictură și dezvoltare personală., mai exact în locația Fain, situată în Salard, pe Valea Jirca, comuna Lunca Bradului.

Prima parte a zilei, va fi dedicată atelierului de dezvoltare personală coordonat de Ioana Cheregi, psihoterapeut cognitiv-comportamental, un atelier prin care participanții vor învăța cum să se relaxeze, vor călători în interiorul lor unde-și vor găsi culorile care mai apoi le vor transpune pe alb. A doua parte a zilei va fi dedicată unui workshop de pictură colaborativă coordonat de Camelia Oltean, unde se va picta pe pânză iar la final participanții vor avea parte de o surpriză.

„Va fi un atelier de pictură colaborativă, în care fiecare participant va primi o pânză și o imagine pe care o va reproduce. La început se va lucra individual, iar la final când toate picturile se vor unii. Abia atunci va face sens, fiecare picturică va face parte dintr-un întreg”, a precizat Camelia Oltean.

De ce să participi ?

„Să explorezi lumea ta interioară, să-ți conștientizezi emoțiile și să te întâlnești cu tine cel/cea de care ai cam uitat datorită vieții tumultuoase pe care o trăiești. Vă invităm la autocunoaștere și dezvoltare personală prin introspecție, relaxare, mindfulness și pictură colaborativă”, afirmă organizatorii

Cursurile vor avea loc în intervalul 10:00 – 20:00 . Rezervări se pot face la numărul de telefon 0725351450.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

EXCLUSIV! Jaf de 1 milion de lei la Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Târgu Mureș! Șase inculpați, obligați să achite daunele!

Un complet de judecată al Secției penale și pentru cauze cu minori și familie din …