O nouă săptămână solicitantă pentru handbaliste Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 333 Vizualizări

O nouă săptămână solicitantă pentru handbaliste

Echipa feminină de handbal CSM Târgu-Mureș va disputa partida din etapa a XV-a, ultima din turul 2, în deplasare, la Universitatea Reșița, duminică, 10 februarie. Mureșencele conduc detașat în clasamentul sriei D, având cu 6 etape înaintea finalului primei faze a campionatului un avantaj de 17 puncte față de a doua clasată, Crișul Chișineu Criș. Reșițencele se află pe locul 4, la 6 puncte de a doua clasată, locul care asigură participarea la turneul semifinal din luna mai și au cedat în etapa precedentă în deplasarea la ultima clasată Universitatea de Vest Timișoara. Sdupă acest eșec se pare că formația din Caraș Severin, pornită în campionat cu intenții de promovare a renunțat la ideea de a mai prinde al doilea loc calificabil pentru turneul semifinal. În cele șase etape rămase este greu de crezut că mai pot reface diferența din momentul în care au cedat și locul 3 formației Minaur Baia Mare. Locul secund putea fi mare parte decis după jocul din această etapă, când pe terenul arădenelor se întâlnesc echipele de pe locurile 2 și 3. O victorie a gazdelor ar mări la 7 puncte diferența dintre cele două.

Scurtă pauză doar la nivel de senioare

Campionatul în Divizia A se va întrerupe după această etapă pentru trei săptămâni. Acesta se va relua în 3 martie, cu ultimele cinci etape ale primei faze. La reluare CSM Târgu-Mureș va susține alte două partide consecutive în deplasare, la Timișoara, cu Universitatea de Vest și la Minaur Baia Mare. Pentru mureșence în acest moment obiectivul pare mai degrabă păstrarea invincibilității. Pentru acest lucru au toate atuurile. În precedenta deplasare la Reșița, când situația era mult mai echilibrată, mureșencele au învins cu 30-25, dar în returul de la Târgu-Mureș s-a înregistrat un categoric 40-26.

Pe de altă parte, pauza care se anunță la nivelul Diviziei A este una relativă. Echipa de senioare va susține peste doar o săptămână, în 17 februarie, jocul din cadrul „optimilor” Cupei României, pe teren propriu cu Activ CSO Plopeni, dar majoritatea componentelor echipei continuă meciurile din cadrul celei de-a doua faze a Campionatului Național la junioare I. Aici au obținut două victorii în primele două etape din a doua fază și vor susține pe parcursul săptămânii viitoare alte două meciuri. Marți, 12 februarie, vor întâlni pe teren propriu Viitorul Cluj, iar sâmbătă, 16 februarie, se vor deplasa la Râmnicu Vâlcea, pentru confruntarea cu Grupul Școlar Energetic din localitate. Așadar, un program de patru meciuri în interval de opt zile. Jocuri cu miză mare la junioare și în Cupa României.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE