Share

Home / Invatamant / Situaţia de la UMFST Târgu-Mureş, în atenţia ministrului Educaţiei

Situaţia de la UMFST Târgu-Mureş, în atenţia ministrului Educaţiei

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, se pregăteşte să vină la Târgu-Mureş pentru a se informa despre tensiunile româno-maghiare care s-au format în cadrul Universităţii de Medicină, Farmacie, Ştiinţe şi Tehnologie (UMFST) din Târgu-Mureş, informează www.hirado.ro.

Potrivit sursei citate, Ecaterina Andronescu s-a aflat joi, 7 februarie, la Cluj-Napoca, unde la o conferinţă de presă a vorbit şi despre situaţia instituţiei de învăţământ de la Târgu-Mureş, ca răspuns la o întrebare a agenţiei ungare de presă MTI.

“Sper ca dialogul şi înţelegerea şi de o parte şi cealaltă să ducă la rezolvarea situaţiei studenţilor (maghiari – n.r.), care sunt cetăţeni români, şi faţă de care avem obligaţii toţi”, a declarat Ecaterina Andronescu.

Conform aceleiaşi surse, ministrul Educaţiei a afirmat că la întrevederea de săptămâna trecută cu rectorii din România l-a întrebat pe prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, rectorul UMFST Târgu-Mureş, despre situaţia examenelor “şi a primit răspunsul că regulamentul privind examinările unitare a fost adoptat de Senatul universităţii.”

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

S.C. VETA S.R.L. – anunță finalizarea proiectului

Share

Share
Share