Concert aniversar Altar, la Târgu Mureș Timp liber
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 145 Vizualizări

Concert aniversar Altar, la Târgu Mureș

Trupa Altar îi așteaptă pe târgumureșeni la un show de poveste, în care vor sărbători 28 de ani de Rock, Atitudine și Respect. În deschidere îi vor avea invitați pe prietenii de la trupa Șap7e Pași, din Bistrița.

Înființată la Cluj-Napoca, formația Altar s-a impus încă de la primele apariții live ca fiind una dintre cele mai prodigioase trupe rock din România, se anunță pe pagina de Facebook a evenimentului. Promotoare a muzicii de atitudine, Altar a scris un important capitol din istoria muzicii rock românești. A lansat două EP-uri și cinci albume, a concertat cu succes în toată țara, și a fost nominalizată și desemnată în repetate rânduri de către public și presa de specialitate drept cea mai bună trupă rock românească.

Membrii formației sunt Andy Ghost (voce), Teo Peter (chitară bas și voce), Damian (chitară și voce) și Allen (tobe).

După 28 de ani de prezență în prima linie a rock-ului românesc, Altar rămâne una dintre cele mai apreciate, populare și spectaculoase trupe live din țară, fiecare concert al formației fiind o experiență unică pentru public.

Pentru concertele din 2019, Altar pune în scenă Rapsodia Românească, un show rock electrizant, un adevărat spectacol audio-vizual de calibru internațional, ce nu trebuie ratat.

Concertul va avea loc vineri, 8 februarie, ora 21.00, la Jazz&Blues Club (Str. Sinaia nr. 3, Târgu Mureș). Prețul unui bilet este 30 lei.

https://www.facebook.com/altar.ro/

(A.V.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE