Home / Business / Dosare penale pentru comercializarea de mărfuri contrafăcute!

Dosare penale pentru comercializarea de mărfuri contrafăcute!

Distribuie

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Mureş au efectuat patru controale la mai multe societăţi comerciale bănuite de comercializarea de mărfuri contrafăcute. Prejudiciul estimat este de peste 52.000 de lei.

Potrivit informaţiilor furnizate de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, în data de 4 februarie 2019, respectiv 7 februarie 2019, poliţiştii mureşeni specializaţi în investigarea criminalităţii economice au efectuat patru controale pe raza localităţilor Luduş şi Târgu-Mureş, la punctele de lucru al unor societăţi comerciale, prilej cu care au constatat faptul că societăţile în cauză aveau expuse spre vânzare diferite produse, respectiv obiecte de încălţăminte sport, jucării, produse cosmetice, ceasuri, genţi tip portofel şi articole de îmbrăcăminte ce purtau inscripții și însemne similare unor mărci înregistrate OSIM .

„În urma verificărilor efectuate, au fost identificate şi ridicate în vederea confiscării următoarele bunuri: 541 de obiecte de încălţăminte sport, 128 de cutii conţinând jucării, 57 de produse cosmetice, 23 de ceasuri, 14 genţi de tip portofel şi 29 de articole de îmbrăcăminte, toate acestea purtând inscripții și însemne similare unor mărci înregistrate OSIM. Prejudiciul cauzat se ridică la peste 52.000 de lei”, se precizează în comunicat.

Conform aceleiaşi surse, „în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare, sub supravegherea parchetelor competente.”

(Redacţia)

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Dotări noi pentru școala din Acățari

Distribuie Conducerea Primăriei Comunei Acățari a atribuit, în data de 18 martie 2024, societății Dac …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.