Magistrală de gaze Toplița – Reghin? Business
  • ligia.voro
  • 0 comentarii
  • 2095 Vizualizări

Magistrală de gaze Toplița – Reghin?

Prefectul jud. Mureș, Mircea Dușa a solicitat managementului companiei Romgaz să studieze posibilitatea ca localitățile de pe Valea Mureșului Superior să fie conectate la magistrala de gaze care este dezvoltată până la Toplița. 

“Am hotărât să ne vedem zilele viitoare ca să discutăm şi de extinderea magistralei de gaz între Reghin şi Topliţa. Până la Topliţa e adusă, dar între Reghin şi Stânceni a rămas neacoperit şi poate pe viitor pe priorităţile pe care le avem în sistemul energetic să acoperim şi această zonă, să alimentăm cu gaz localităţile”, a punctat prefectul.

Directorul general al Romgaz, Adrian Volintiru a precizat că o discuție mai amplă despre o potențială extindere va avea loc cel mai devreme la sfârșitul acestei luni.

“A fost o primă discuție cu domnul prefect Dușa, ne-am propus ca împreună cu toți factorii de resort să o discutăm mai serios, undeva la sfârșitul lunii când calendarul ne permite și să încercăm să facem un plan temeinic ca într-adevăr să ne iasă”, a punctat acesta. (L. V.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE