Share

Home / Sport / 11 medalii pentru popicarii juniori, primul titlu pentru CSM

11 medalii pentru popicarii juniori, primul titlu pentru CSM

Popicarii juniori mureșeni au obținut în cadrul finalelor Campionatului Național individual la juniori U18 primul titlu național în contul Clubului Sportiv Municipal Târgu-Mureș. Totalul medaliilor cucerite pe arena de popice Conpet din Ploiești, la care mureșenii au participat cu un lot alcătuit din 8 băieți și 3 fete, unii reprezentând noul club, alții rămași la Electromureș, a fost de 11 medalii, dintre care una de aur, 3 de argint și 7 de bronz, obținute la cele patru probe ale întrecerilor: individual clasic, sprint, tandem și tandem mixt.

Singura medalie de aur a fost câștigată pentru CSM de tânăra sportivă Ádám Erzsébet Alexandra, în vârstă de doar 15 ani, care a devenit campioană la proba de tandem, făcând pereche cu componenta clubului Electromureș Vita Anita.

Una dintre cele trei medaliile de argint au fost obținută de către Bako Blanka, în proba de sprint a fetelor, urmată de colega de la CSM Jánosi Halmágyi Kriszta, titlul revenindu-i ploieștencei Delia Marin. La tandem fete perechea mureșeană a învins în finală tandemul de la Electromureș alcătuit din Szabo Julia Emese și Bato Judit Katalin, al treilea argint revenindu-i lui Szász Tibor Levente (CSM), în proba de sprint a băieților. Bronz au mai obținut: Szabo Julia Emese (Electromureș-individual clasic), tandemul mixt Bako Blanka- Hegyi Rolánd  (CSM), Szász Attila Alfred (CSM), tot la tandem mixt, alături de Delia Marin (Conpet Petrolul Ploiești),

Szász Attila Alfred  (CSM- individual clasic și sprint) și tandemurile Szász Tibor Levente – Benke Zoltán și Szász Attila Alfred – Hegyi Rolánd (toți pentru CSM).

Sportivii reprezentând cele două cluburi au fost pregătiți de antrenorii Orosz István (junioare) și Seres Jozsef (juniori).

Mihai VEREȘ

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Promovarea, ca și asigurată

Câștigătoarea ediției Ligii IV Elite la fotbal CSM Târgu-Mureș a făcut primul pas spre promovarea …

Share
Share