Share

Home / Politic / Ce se va întâmpla după excluderea celor 5 consilieri din PNL Târgu-Mureş. Anunţul făcut de Ervin Molnar

Ce se va întâmpla după excluderea celor 5 consilieri din PNL Târgu-Mureş. Anunţul făcut de Ervin Molnar

La o zi după ce Biroul Politic Judeţean al PNL Mureş a decis excluderea din organizaţia municipală Târgu-Mureş a consilierilor locali Dumitru Matei, Pavel Dumitru, Călin Moldovan, Radu Todoran şi Vasile Miculi, consilierul judeţean Ervin Molnar, preşedintele PNL Târgu-Mureş, a avut amabilitatea să ne acorde un mini-interviu în care explică situaţia creată.

Reporter: Cu cine vor fi înlocuiţi cei cinci consilieri excluşi din partid? Cine va decide în privinţa aceasta?

Ervin Molnar: Consilierii locali excluși din Partidul Naţional Liberal organizația municipală Târgu-Mureș vor fi înlocuiți cu membri supleanți aflați pe lista depusă la alegerile din iunie 2016, în urma analizării situației persoanelor aflate pe listă, ținând cont bineînțeles de anumite condiții impuse de lege – dacă mai dețin calitatea de membru PNL, dacă își mențin opțiunea exprimată în iunie 2016 de a ocupa o asemenea funcție, etc. Decizia o va lua Biroul Politic Local al PNL – organizaţia municipală Târgu-Mureș după ce prefectul județului Mureș va emite ordinul de eliberare din funcție a consilierilor excluși din PNL.

Rep.: Al treilea pe lista de supleanţi sunteţi dumneavoastră. Aveţi în vedere renunţarea la funcţia de consilier judeţean pentru a deveni consilier local?

E.M.: Sunt într-adevăr și eu pe această listă și nu exclud posibilitatea renunțării la funcția de consilier județean pentru a deveni consilier local municipal.

Rep.: Aţi analizat posibilitatea ca PNL Târgu-Mureş să rămână cu un singur consilier local?

E.M.: O asemenea analiză deocamdată este prematură.

A consemnat Alex TOTH

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Exclusiv! VIDEO: Ghenele de gunoi subterane vandalizate lângă Valea Rece!

Un cititor ne-a trimis un video si cateva fotografii pe adresa redacţiei cu vandalizarea ghenelor …

Share
Share