Share

Home / Reghin / Consultații moderne de oftalmologie oferite de Vizual Med, la Reghin

Consultații moderne de oftalmologie oferite de Vizual Med, la Reghin

Începând cu luna februarie, reghinenii vor putea beneficia de servicii medicale de oftalmologie la cele mai înalte standarde. Clinica de oftalmologie Vizual Med din Târgu-Mureș se extinde, iar pe lângă punctul de lucru de la Târnăveni va deschide un punct de lucru și la Reghin.

”Vom deschide un punct de lucru la Reghin după data de 18 februarie și după data de 14 februarie vom începe campaniile de screening în grădinițe. Noi am mai efectuat screening la grădinițele din Reghin dar s-au schimbat generațiile și acum mergem din nou. Screeningul va avea loc în zilele de 14, 18 și 21 februarie. După data de 1 martie, concomitent reluăm screeningurile oftalmologice în grădinițe”, a declarat dr. Dacia Hîncu, managerul clinicii de oftalmologie Vizual Med.

Pe lângă punctul de lucru de la Reghin conducerea Vizual Med va deschide și un cabinet de dermatologie în fosta locație unde a funcționat Clinica Vizual Med, pe strada Revoluției nr. 5 din Târgu-Mureș.

Arina TOTH

 

 

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Final de an școlar pentru Clasa a III-a A, Gimnaziul „Augustin Maior”

Clasa a III-a A din cadrul Gimnaziului „Augustin Maior” din Reghin  și-a luat vineri, 14 …

Share
Share