Nadia Raţă (PNL): “Trăim într-o adevărată „cultură a FALSULUI” Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1041 Vizualizări

Nadia Raţă (PNL): “Trăim într-o adevărată „cultură a FALSULUI”

Prof. dr. Nadia Raţă, prim-vicepreşedinte al Partidului Naţional Liberal Mureş şi consilier judeţean, a publicat sâmbătă, 8 februarie, pe pagina sa de Facebook, un text în care deplânge „cultura falsului” care are din ce în ce mai mulţi adepţi în societatea românească.

Redăm, în rândurile de mai jos, radiografia făcută de prof. dr. Nadia Raţă.

“Trăim într-o adevărată „cultură a FALSULUI”. Peste tot, în diferite domenii, în diferite formule și ipostaze. Medici FALȘI, dar cu semnătură și parafă, declarații IPOCRITE, FALSE, imagine FALSĂ (și, în acest sens, rețelele sociale sunt un prieten de nădejde). Nimeni nu știe ce se ascunde în spatele unei identități afișate, în spatele unui cont FALS, cu o poză credibilă, a cuiva care, de cele mai multe ori, nu știe nici tabla înmulțirii, însă a devenit peste noapte expert în nu-știu-ce domeniu și se bate cu pumnul în piept că e mare specialist. Important e, doar, că… știe să atace!! Dar, știți cum se spune… cu prostul să nu te pui!!… mai ales când se simte meșter la butoane, trăgători de sfori… și nici cu aghiotanții lui, “echipa”.
Aaaa! Să nu mai vorbim de așa-zise majorități, care susțin FALSITATEA, NULITATEA. Îmi vin în minte acum cuvintele lui Rick Warren (în traducere): „O minciună nu devine adevăr, ce e greșit nu devine corect, răul nu se transformă în bine doar pentru că e acceptat de o majoritate.“
Și, nu în ultimul rând… Vot FALS! Ar trebui să fie unul autentic, personal și asumat, dar, din culise, vor alții să-l dirijeze, după și spre bunul plac. 
Totul, desigur, spre „binele” general, „în folosul cetățenilor”, într-un grup sau societate care se lovește cu pumnul în piept și strigă în gura mare ca e democratică… și „se jură că nu fură”…
Ce să fac?! Din când în când redevin jurnalist! Nu mă pot abține! E parte din mine. 
Grea și incurabilă meteahnă!”

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE