Share

Home / Slider / Poliţia Mureş, la raport: statistica infracţiunilor contra patrimoniului

Poliţia Mureş, la raport: statistica infracţiunilor contra patrimoniului

În anul 2018, la nivelul judeţului Mureş au fost sesizate 5.570 de infracţiuni contra patrimoniului, cu 79 de fapte mai puține decât în anul precedent.

Categoriile de furturi care au înregistrat scăderi sunt: furturile din locuinţe (10,28%), furturile de auto (45,61%), furturile de componente din exteriorul mașinii (6,67%), furturi de animale (29,63%), furturi de/din bancomate (14 fapte). Categorii de furturi care au înregistrat creşteri sunt: furturile din autovehicule (178 de fapte), furturile din societăţi comerciale (9,85%), furturi de plăcuţe de înmatriculare (9 fapte), furturi de păsări (3 fapte), furturile din buzunare, poşete, genţi (55 de fapte).

“Pe trend descendent se situează infracțiunile de tâlhărie, care înregistrează o scădere cu 6% faţă de 2017”, se precizează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, cu ocazia prezentării bilanţului instituţiei pe anul 2018.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTOGALERIE. Gimnaziul „Romulus Guga” din Târgu Mureș, la 25 de ani – finalul unui capitol frumos, începutul unuia nou

Gimnaziul „Romulus Guga” din Târgu Mureș a mai încheiat un an de activitate, iar elevii …

Share
Share