Share

Home / Politic / Un medic stomatolog, “în cărţi” pentru Consiliul Local Târgu-Mureş! Mădălina Oltean (PNL): “Trebuie să mă consult cu colegii de partid”

Un medic stomatolog, “în cărţi” pentru Consiliul Local Târgu-Mureş! Mădălina Oltean (PNL): “Trebuie să mă consult cu colegii de partid”

Se află pe locul 6 pe lista membrilor supleanţi ai PNL pentru Consiliul Local Târgu-Mureş şi după decizia de joi, 7 februarie, când Biroul Politic Judeţean al Partidului Naţional Liberal Mureş a exclus din partid cinci consilieri locali, este foarte aproape să devină consilier local în “Oraşul trandafirilor”.

La alegerile locale din 2016, a fost cel mai tânăr candidat de pe lista PNL pentru Consiliul Local Târgu-Mureş. Mădălina Bucur avea atunci 25 de ani şi era studentă la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Târgu-Mureş. Între timp, “mezina listei” a împlinit 27 de ani, s-a căsătorit devenind Mădălina Oltean şi a absolvit facultatea, împlinindu-şi astfel visul de a deveni medic stomatolog.

În cazul în care din diverse motive cel puţin unul din cei şase candidaţi aflaţi pe locurile 1-5 pe lista membrilor supleanţi (Gheorghe Urcan, Cosmin Lucian Gujan-Herman, Ervin Molnar, Nicolae Dordea  Darius-Ioniche Rad) renunţă sau pierde susţinerea politică a partidului, acest fapt ar da “undă verde” Mădălinei Oltean pentru a accede în Consiliul Local Târgu-Mureş.

„Momentan nu pot să dau nicio declaraţie, ideea e că fiind cu un job solicitant nu ştiu, încă e cu semnul întrebării. Prima dată trebuie să mă consult cu colegii de partid şi după aceea să iau o hotărâre. Făcând parte din partid, mi se pare normal să vorbesc cu colegii, se va face cu siguranţă o şedinţă, vom fi contactaţi, şi vom vedea pe parcurs ce va fi”, a declarat, pentru cotidianul Zi de Zi, Mădălina Oltean.

Alex TOTH

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Promovarea, ca și asigurată

Câștigătoarea ediției Ligii IV Elite la fotbal CSM Târgu-Mureș a făcut primul pas spre promovarea …

Share
Share