Home / Politic / Un medic stomatolog, “în cărţi” pentru Consiliul Local Târgu-Mureş! Mădălina Oltean (PNL): “Trebuie să mă consult cu colegii de partid”

Un medic stomatolog, “în cărţi” pentru Consiliul Local Târgu-Mureş! Mădălina Oltean (PNL): “Trebuie să mă consult cu colegii de partid”

Se află pe locul 6 pe lista membrilor supleanţi ai PNL pentru Consiliul Local Târgu-Mureş şi după decizia de joi, 7 februarie, când Biroul Politic Judeţean al Partidului Naţional Liberal Mureş a exclus din partid cinci consilieri locali, este foarte aproape să devină consilier local în “Oraşul trandafirilor”.

La alegerile locale din 2016, a fost cel mai tânăr candidat de pe lista PNL pentru Consiliul Local Târgu-Mureş. Mădălina Bucur avea atunci 25 de ani şi era studentă la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Târgu-Mureş. Între timp, “mezina listei” a împlinit 27 de ani, s-a căsătorit devenind Mădălina Oltean şi a absolvit facultatea, împlinindu-şi astfel visul de a deveni medic stomatolog.

În cazul în care din diverse motive cel puţin unul din cei şase candidaţi aflaţi pe locurile 1-5 pe lista membrilor supleanţi (Gheorghe Urcan, Cosmin Lucian Gujan-Herman, Ervin Molnar, Nicolae Dordea  Darius-Ioniche Rad) renunţă sau pierde susţinerea politică a partidului, acest fapt ar da “undă verde” Mădălinei Oltean pentru a accede în Consiliul Local Târgu-Mureş.

„Momentan nu pot să dau nicio declaraţie, ideea e că fiind cu un job solicitant nu ştiu, încă e cu semnul întrebării. Prima dată trebuie să mă consult cu colegii de partid şi după aceea să iau o hotărâre. Făcând parte din partid, mi se pare normal să vorbesc cu colegii, se va face cu siguranţă o şedinţă, vom fi contactaţi, şi vom vedea pe parcurs ce va fi”, a declarat, pentru cotidianul Zi de Zi, Mădălina Oltean.

Alex TOTH

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Benuti Company, producător de seturi de dializă pentru spitalele Europei

Benuti Company SRL, societate cu sediul în Târgu Mureș, a pornit la drum în urmă …