Home / Sport / Locul 1 asigurat matematic, joc demn de un antrenament

Locul 1 asigurat matematic, joc demn de un antrenament

Distribuie

Echipa feminină de volei CSM Târgu-Mureș a avut o sarcină ușoară în partida disputată sâmbătă pe teren propriu în etapa a XVI-a a seriei Vest a Diviziei A2. Lidere autoritare în serie, cu un singur set pierdut în 15 partide, mureșencele au avut în această etapă ca adversară CSM Timișoara, singura echipă care nu a obținut nicio victorie. Așa cum se anunța, întâlnirea n-a avut practic istoric, s-a încheiat în mai puțin de o oră de joc. Deși antrenorul Predrag Zukovic a trimis în teren o echipă din care au lipsit mai multe dintre obișnuitele titulare, primul set a fost și cel mai rapid, încheiat 25-8.

Adversar fără rezerve, fără talie

Startul setului secund a fost ca de obicei echilibrat, dar punctele bănățencelor au fost obținute în special în urma unor neatenții ale mureșencelor și a serviciilor greșite. Gazdele s-au desprins rapid, dar spre finalul setului s-au relaxat prematur și s-a ajuns la 21-17. A fost setul cu cele mai multe puncte realizate, încheiat 25-19. În fața unui adversar care s-a prezentat la acest joc cu doar 7 jucătoare, dintre care una singură avea o talie apropiată pentru acest sport, mureșencele s-au văzut conduse în al treilea set pentru prima dată, la 2-3, după care s-a ajuns chiar la 2-5. Au reușit să preia conducerea la 7-6, după care jocul de regularitate a continuat și al treilea act s-a încheiat din nou rapid, la 25-12.

Fără a fi folosite Diana Vereș, Irina Andreica, Denisa Ionescu, Neda Vujadinovic și liberoul Laura Molnar, pe teren s-au aflat Carmen Arniceru, Carmen Dițu, Florina Murariu, Cora Niță, Raisa Ioan, Mara Dumitrescu și liberoul Carla Mărginean.

CSM Târgu-Mureș și-a asigurat și din punct de vedere matematic prima poziție cu două etape rămase, având avantaj de 7 puncte față de a doua clasată, FC Argeș Pitești, pe care o vor întâlni pe teren propriu, în ultima etapă, programată pentru data de 23 februarie. Până la aceloc mureșencele mai au de suținut partida din penultima etapă, în deplasare la CSM U Craiova, programată sâmbăta viitoare.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

ACS Kinder: Grupa U8 a câștigat Cupa Municipiului Reghin

Distribuie După succesele grupelor U11, U9 și U6 din cadrul ACS Kinder a sosit momentul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.