Victorie facilă, joc fără miză Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 126 Vizualizări

Victorie facilă, joc fără miză

Aflată detașat pe prima poziție în clasamentul Grupei Albastre din Liga Națională de Baschet Maculin, CSM Târgu-Mureș a obținut o nouă victorie în etapa a patra din faza secundă a campionatului, 76-56 (19-15, 16-13, 24-11, 17-17) pe teren propriu cu CSM Focșani. La adăpostul vantajului de 6 puncte față de a doua clasată, CSM Sighetu Marmației, echipa antrenorului George Trif a abordat cu lejeritate partida, jucând doar pentru a-și continua seria victoriilor. În prima parte s-au desprins din start, după care au slăbit ritmul, permițând oaspeților să reducă înainte de prima pauză diferența la doar 4 puncte, după ce s-au aflat și la un singur coș diferență. În sfertul al doilea jocul a curs în aceeași notă, cu avantaj de peste 10 puncte la jumătatea timpului și un final cedat din nou focșenenilor. Oaspeții au însccris 8 puncte în ultimele patru minute, fără să mai primească vreun coș.

Mai mult elan după pauză

La pauza mare jucătorii au fost mai determinați să ia mai în serios jocul și au reușit un sfert trei în care păreau mai motivați. A rezultat un joc mai spectaculos, cu multe faze gustate de public. Vrâncenii au reușit până la intrarea în ultimele două minute ale sfertului trei să înscrie doar de două ori, dar ambele reușite de la distanță. Diferența a crescut astfel la 26 puncte și deși finalul a fost din nou favorabil oaspeților cu un parțial 8-2, diferența de 20 de puncte de la ultima pauză era una liniștitoare. Aceasta s-a înregistrat și la finalul jocului, cu un ultim sfert încheiat la egalitate. Surprinzător a fost oarecum faptul că tinerii Norbert Kurcsi, Szilvester Botond și Daniel Ștețca au fost introduși abia în penultimul minut, primul reușind totuși să înscrie 2 puncte. Cel mai productiv jucător de la mureșeni a fost Ernests Kalve, cu 17 puncte (1×3), urmat de Vladislav Șolopa, cu 13, Alin Borșa 11 (1), Sánta Szabolcs 10, Engi Rosenfeld Dávid (2×3) și Steff Norbert câte 8, Bölöni Tamás 7 (2). A mai jucat Kilyén Örs. Cele mai multe puncte pentru CSM Focșani le-au reușit Petar Vukovoic cu 18, și Cătălin Pterișor 14 (4×3).

În etapa viitoare mureșenii vor face deplasarea la a doua clasată, CSM Sighetu Marmației, partidă care va avea loc abia în 3 martie.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE