Share

Home / Joburi / 4 locuri de muncă disponibile la D.G.A.S.P.C. Mureș

4 locuri de muncă disponibile la D.G.A.S.P.C. Mureș

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Mureș organizează concurs pentru ocuparea a 3 posturi de instructor educație la Casele de Tip familial din Sângeorgiu de Pădure, Șincai și Târnăveni și un post de asistent social la serviciul evaluare Complexă a Persoanelor Adulte cu Handicap, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa la concurs pentru posturile de instructor educație, candidații au nevoie de studii medii liceale, absolvite cu diplomă de bacalaureat, vechimea în muncă nefiind solicitată.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de asistent social, candidații au nevoie de studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul asistență socială cu specializarea asistență socială, vechimea în muncă nefiind solicitată nici aici.

Dosarele se pot depune până în 19 februarie, ora 15.00, la sediul D.G.A.S.P.C. Mureș, la Biroul Resurse Umane. Concursul va avea loc în 27 februarie.

Pentru mai multe detalii, sunați la 0265 213 512 sau 0265 211 699.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Se înființează un cerc de încredere pentru bolnavi cronici și incurabili, la Târgu Mureș

Asociația non-profit Institutul Phoenix, secția Oncosuport, anunță înființarea unui cerc de încredere pentru persoane bolnave …

Share
Share